onsdag 8 april 2015

Föräldramötet och mini-Öppet hus

Hej alla föräldrar!


Vi önskar er varmt välkomna till föräldramötet nästa vecka. Den första delen av mötet kommer ni föräldrar att få möjlighet att ta del av vad eleverna jobbar med i ämnena matte, NO, svenska och engelska. Eleverna är indelade i grupper, som håller i varsin "ämnesstation" och ni kommer att få besöka samtliga fyra stationer, enligt ett schema som vi presenterar på tisdag.

Vi samlas kl 18.00 i skolans elevcafet, för en gemensam introduktion. Eftersom eleverna har lite att förbereda i sina salar, så är vi glada om de kan vara på plats senast 17.45. Jag och Jenny finns på skolan om ungdomarna vill komma tidigare ändå.

Efter rundvandringen kommer vi att ha ett kort möte på ca 30 minuter, där vi informerar om läget på skolan och i klassen och ett par andra punkter. Om ni har något att ta upp, eller någon fundering att ta upp i detta forum, så får ni gärna mejla oss innan, så tar vi med det i dagordningen.

Eleverna kommer att få kompensationsledigt eftersom de är här några timmar på kvällen. Vi återkommer med dag och tid för detta. Om något barn eller någon förälder har förhinder, så vill vi gärna veta det så fort som möjligt, så att vi kan justera elevernas grupper.

Håll utkik efter ytterligare information på bloggen och åter igen, välkomna!

Linda och Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar